Babahordozás

Babahordozást tanulni többféleképpen is lehet. Van, aki az anyatejjel szívja magába (ez azonban mifelénk igen ritka), van, aki a hordozóeszközéhez kapott használati segédlet útmutatása alapján kezdi el, mások gyakorlott hordozó barátnőjükhöz, ismerősükhöz fordulnak segítségért. Vannak anyukák, akik babahordozó klubban csipegetik fel a legfontosabb tudnivalókat, de a legtöbben talán az interneten fellelhető videókról tanulnak. Sőt, olyan kreatív anyuka is akad, aki maga kísérletez ki különféle kötéseket, befejezéseket. Vannak, akik szakképzett babahordozási tanácsadóhoz fordulnak, aki egyéni tanácsadás keretében, a saját otthonukban tanítja meg őket gyermekük helyes és biztonságos hordozására, de vannak olyan szülők is, akik szívesebben vesznek részt csoportos babahordozó tanfolyamon, ahol más szülőkkel együtt sajátíthatják el a hordozás fortélyait.

Mindegyik módszernek megvan a maga szépsége, előnye és hátránya egyaránt, és meggyőződésem, hogy minden anya a legjobb tudása szerint jár el, bármelyik utat választja is. Célom az, hogy minden családnak a saját igényei szerint segíthessek, hogy a hordozás mindenki számára öröm legyen!

Üdvözöllek!

Tarczali Mónika vagyok, babahordozási tanácsadóként kisbabád, tipegő korú gyermeked hordozásával kapcsolatos kérdéseidben tudok segíteni neked. Ide írhatsz nekem: hordozas@babyport.ro

Pin It on Pinterest