Túl egy tiritarka kiscsoportos zárópikniken és egy jókedvű, énektől és dobszótól hangos waldorfos évzárón, a gyerekeim ma voltak oviban ill. iskolában utoljára ebben a tanévben. Az ő számukra vége a melónak, az én számomra még csak most jön a java. :-)

Születés Hete

Marosvásárhelyen június 19-én startol a Születés Hete rendezvénysorozat, idén először a Noé Projekt Kulturális Egyesület és a MamiCenter szervezésében. Igazán színvonalas programmal, jobbnál jobb témákkal várják az érdeklődőket fotókiállítások, beszégetések, workshop-ok és filmvetítések formájában, magyar és román nyelven is.

Születés Hete plakát, Marosvásárhely, 2017

Hétfőn, június 19-én délután 18 órától a Lelki támasz a felkészülésben és a szülésnél, doulamustra című beszélgetésen dúlaként találkozhattok velem (is :) ) a RMGE Laposnya utca 23. szám alatti székhelyén, szerdán, június 21-én szintén 18 órai kezdettel pedig A gyermekágyas időszakról beszélgetünk ugyanott Mărgulescu Melindával.

A teljes programot itt találod: https://monchhichiblog.wordpress.com/2017/06/10/szuletes-hete-programismerteto/

Gézengúzok gyerekfesztivál

Július 7 – 9. között a Gézengúzok gyerektáborba megyünk, Nyárádszentlászlóra. A gyerekeink már alig várják!

A tábor programja még alakulóban, de azt már tudjuk, hogy a babahordozás idén sem fog kimaradni belőle. Sok-sok próbálható hordozóval, próbahordozási és hordozóeszköz kölcsönzési lehetőséggel, ingyenes babahordozási tanácsadással és egy izgalmas beszélgetéssel is várunk benneteket. A téma örök-aktuális: Hordoznám, de miben?

Kedvcsinálóért a nyílra kattints (alább), a belépődet pedig itt vásárold meg: http://gezenguzok.ro/jelentkezes/!

Vakációóó!

Július 17. és 30. között várhatóan nyaralni megyünk, azt, hogy hová, még magam sem tudom. Minden bizonnyal útba esik majd a Balaton és az Őrség, az, hogy onnan hova tovább, egyelőre a jövő titka.

Ebben a periódusban a hordozókölcsönzés – értelemszerűen – szünetel… de erről mindenképp írok még addig.

Pin It on Pinterest